Pedicure

Hoeveel tijd zit er tussen de pedicure behandelingen?

Meestal is dit 6 weken. Tijdens de eerste behandeling wordt gekeken of het nodig is om de behandeling tussen de 4 á 5 weken plaats te laten vinden, als de problemen aan de voeten en/of nagels wat sneller terug kunnen komen. Het kan ook zijn dat dat alleen een paar keer in het begin nodig is en men op duur naar de 6 weken ertussen kan.

 

Ik heb last van verkleuringen in mijn teennagel(s). Kan daar iets aan gedaan worden?

Ja, dat kan. Dit lijkt op een Mycose (schimmel). Daar kan tijdens de pedicure behandeling naar gekeken worden. Het advies kan zijn, dat u een middel thuis gaat gebruiken tegen de Mycose, nadat de nagels eventueel zijn plat gefreesd tijdens de behandeling. Of dat u een Wilde Pedique Gel behandeling krijgt, om de schimmel te bestrijden en de teennagels er meteen weer mooi uit gaan zien, omdat de schimmel plekjes door de speciaal daar voor bedoelde gel wordt gecamoufleerd.

 

Pedicure is toch alleen voor vrouwen?

Nee hoor. Mannen hebben ook voeten, :-) met de eventueel daarbij horende problemen. Ook mannen komen in mijn praktijk om hun voeten te laten verzorgen en (pijnlijke) problemen te verhelpen.

 

Ik heb geen problemen aan mijn voeten, maar wil wel mijn voeten laten verzorgen. Kan ik dan ook een afspraak maken voor een pedicure?

Ja dat kan. Als u aangeeft bij het maken van de afspraak, dan krijgt u een Cosmetische Voetverzorging, wat dezelfde prijs is als een Pedicure Basic, maar aangepast is met een scrub en polijsten van de nagels.